Kalvø knekt i to!
På en skjebnesvanger AK3-trening 17. April var uhellet ute for tidligere Coupe de Banen vinner Rune Kalvø. Etter en duell falt 2 meter lange "Destroy” oppå Kalvø. "Destroy", bestående av 105 kilo kebab, traff så godt at han slo hofta ut av ledd på Kalvø, samt bekkenbrudd.

- Jeg skulle stusse en ball videre og var helt uforberedt på en bådaling som kom i lange klyv bak meg. Smerten kom umiddelbart og jeg tenkte at nå må jeg i det minste brøle, og ikke hyle som en jente. Skulle gjerne sendt baneansvarlig en skriftlig ”fuck you” erklæring ettersom ambulansen ikke får tilgang på banen og jeg er vel beviset på at det er viktig.

-Russland vinner!

Av naturlige årsaker kan dermed ikke Rune delta i årets turnering, men han er positiv med tanke på neste år.

- Jeg tenkte egentlig å stille i å også. Mener å ha bevist tidligere at beinbrudd ikke er en hindring. For eksempel har jeg, uten å skryte (kremt),syklet Lindesnes-Nordkapp med brudd i ankelen.

- Når det gjelder årets vinner er jeg ganske sikker på at Russland er den store favoritten foran Danmark og Tyskland. Begge på Russland er habile spillere, og det lille ekstra er vinnerinstinktet og staheten til Edvard. Han har også et fersk Kjønnøy Games tittel så han er proppfull og selvtillitt og testosteron. Jumboplassen kommer Mexico, Frankrike og Tsjekkia til å kjempe om, spesielt om jeg dømmer kampene deres. Har nemmelig satset denne måneds NAV-sykepenger på kamper i CdB.

Managertilbud
Som en tidligere vinner av turneringen mener Kalvø at han har det som skal til for å lede et annet mannskap til topps fra managerstolen.

- To klubber kjempet om underskriften. Til slutt falt valget på Sveits. Det første jeg gjorde var å bytte ut det svakeste leddet med unge Stormo fra feilsia. Om han har kondisen til broren og fotballferdighetene til søsteren gjenstår å se.


(Årets logo er en hyllest til mannen som sammen med Tor Kristian Skarvøy vant CdB i 2007)