gf
 
 
Årets cupmagasin!
av Redaksjonen den 17.juli 2013

Her er cupmagasinet


 
Her er kampoppsettet og gruppene!
av Redaksjonen den 17.juli 2013

Her er første (kan bli noen små endringer) utgave av kampoppsettet:

Kampoppsett

Gruppene


 
Dugnadsinnsatsen er på plass!
av Redaksjonen den 17.juli 2013

Det har kommet uante mengder vann de siste dagene, men banemannskapet har i kveld gjort sitt for å få banen klar til lørdag. Rundt 1000 liter vann ble fraktet bort fra det fuktige midtpartiet, og tilsvarende innsats må til i morgen for å slå og få banen tørr til lørdag.

Været skal lysne til cupdagen, og da er banen trolig både kortklipt og relativt tørr! Som før ønsker vi ikke at folk stiller med skruknotter, da dette sliter hardt på banen og leggskinn!

Innkjøpet til kiosken er også unnagjort. Kiosken åpner ca kl 12 og er åpen helt til siste fløytesignal.

kStormo hilser fra det store utland!
av Redaksjonen den 17.juli 2013

Vi har mottatt en hilsen fra Marius som holder til, og har holdt til i Florida i flere år. Det har med årene blitt en tradisjon som vi syns det er veldig kjekt å ha med. Vi håper Marius får mulighet til å ta turen over Atlanteren til neste års turnering!

Les Stormos hilsen

sa
 

Lagliste!
av Redaksjonen den 15.juli 2013

Da er årets promo på plass, og kan ses rett under her.


 
 
Lagliste!
av Redaksjonen den 15.juli 2013

Det har blitt etterlyst en liste med oversikt over hvem som er på det enkelte lag, så her kommer den.
Laglisten


 
 
Gruppene!
av Redaksjonen den 14.juli 2013

dsf.

 
 
Nigeria og Roy Selnes må trekke seg!
av Redaksjonen den 14.juli 2013

Vi har fått den leie beskjeden om at både Nigeria og Roy Selnes sitt lag må trekke seg i årets CdB. Roy var den som først ga beskjed, og dermed går Øyvind Futsæter og Svein Erik Strand inn på Roy Selnes sin plass i gruppe F, sammen med Frankrike, Zanzibar og Armenia.

Mikkel Vebenstad og Rune Nekstad tar plassen til Nigeria og ender dermed i gruppe D (New Zealand, Kroatia og Marokko).


 
Trekning av grupper!
av Redaksjonen den 13.juli 2013

Her kan du følge trekningen av gruppene!

 


 
Foreløpig værmelding
av Redaksjonen den 13.juli 2013

Tross et ganske dystert værvarsel for den kommende uken, ser det ut til at det lysner opp og slår til med både sol og en gradstokk som viser mellom 15 og 18 grader.


 
Cup-magasinet!
av Redaksjonen den 17.juli 2012

For den som ikke rakk å lese cup-magasinet under cupen, får du en ny sjanse her!

Vi vil samtidig takke alle deltakere, publikum og alle som var med å hjalp oss for en flott cup og bankett!


Promo fra 2011!
av Redaksjonen den 13.juli 2012

Her har vi promoen som ble laget til i fjorårets cup:


Revidert kampoppsett!
av Redaksjonen den 13.juli 2012

Her kommer et revidert kampoppsett pr. kl 01:04 13.juli 2012.


Stormo hilser fra det store utland!
av Redaksjonen den 12.juli 2012

Hi there fellow Norwegians! Her borte i statene bades det sol & det finnes ikke lengre kontrast mellom årstidene. Her har vinter, vår, sommer & høst alliert seg sammen om å holde tempen oppe året rundt. Med andre ord jeg kan ikke klage, selv om savnet etter fjell, norske damer og god norsk fotball fyrer opp til stor hjemlengsel.

Les videre


Gruppene og kampoppsett 2012
av Redaksjonen den 11.juli 2012

Trykk her for å se gruppene, og her for kampoppsettet i årets Coupe de Banen.
Om PDFene ikke funker, prøv en gang til - funker etter det vi har hørt den andre gangen. Si fra om problemet vedvarer, så skal vi fikse det!


Veien til bankett og Sveggvika Brygge!
av Redaksjonen den 11.juli 2012

Her har vi satt sammen litt generell info om banketten, samt en kjørerute for den som eventuelt måtte trenge det for å finne frem. 


Liten promo!
av Redaksjonen den 11.juli 2012

Vi har kjapt snekret sammen en liten promo fra fjorårets cupfilm som kan ses under:


Kalvø knekt i to!
av Redaksjonen den 10.juli 2012

På en skjebnesvanger AK3-trening 17. April var uhellet ute for tidligere Coupe de Banen vinner Rune Kalvø. Etter en duell falt 2 meter lange ”Destroy” oppå Kalvø. "Destroy", bestående av 105 kilo kebab, traff så godt at han slo hofta ut av ledd på Kalvø, samt bekkenbrudd.

- Jeg skulle stusse en ball videre og var helt uforberedt på en bådaling som kom i lange klyv bak meg.

Les mer av saken her

dsf


Trekningen unnagjort!
av Redaksjonen den 08.juli 2012

Vi har hatt noen problemer med opplastingen til hovedsiden de siste dagene, dette pga av en gjenglemt ekstern harddisk. Trekningen ble ihvertfall unnagjort i dag, og vi håper at de som ønsket det fikk med seg dette på CoverItLive. Vi prøvde å informere mest mulig på Facebook!

Under kan dere lese gjennom hele live-sendingen, for å lese alt er det bare å trykke på plussen helt øverst i feeden et par ganger.

 


Banen ser bra ut i år!
av Redaksjonen den 04.juli 2012

Banen ser ut til å være i rute. Den er grønn og fin, og så lenge været holder seg noen lunde bra frem mot cupen ser vi for oss at den holder bedre enn den gjorde i fjor.

For å se bilder av banen er det bare å trykke på dem!


Årets første "Hvem er hvem?"
av Redaksjonen den 03.juli 2012

Vi har som vanlig samlet opp noen Hvem er hvem gjennom året og her kommer de første to!

Logo og skjorter!
av Redaksjonen den 02.juli 2012

Vi har tidligere lansert logoen for CdB 2012 på Facebook, og for den som ikke har skjønt det er det Rune Kalvø som holder pokalen over hodet etter seieren i 2007. For å se logoen i større versjon er det bare å trykke på bildet til høyre.

Alle deltagere får også i år cupskjorte med den nye logoen på, og de er etter rapportene begynt å ankomme Averøya.


Bankett!
av Redaksjonen den 01.juli 2012
Vi vil også i år, tradisjonen tro, ha matservering på banketten. Om du ønsker å være med på mat, kan du ta kontakt med Ole eller John enten påFacebook eller på tlf, henholdvis 95753814 og 48032157. Vi har de siste årene vært rundt 25-30 stk som har samlet oss i 8 tida for et måltid, før vi starter kvelden for fullt. Så vi håper så mange som mulig er gira på dette! For mer info ang. matserveringa, trykk her!

Ikke lenge til cup!!
av Redaksjonen den 01.juli 2012

Da er det ikke lenge til det braker løs nedi "Banen"! I den anledning vil vi oppdatere dere på nyheter, rykter og diverse informasjon som måtte komme de siste ukene inn mot cupen. På ryktebÝrsen har ryktene allerede begynt å svirre, så les deg opp på siste nytt der.


 

2011

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppsummering cup og bankett!
av Redaksjonen den 26.juli 2011

Coupe de Banen 2011 er overstått, og vi vil først og fremst gratulere Finland (Thomas Sørvik og Jan Erik Hoseth) som verdige vinnere av cupen 2011! I de første gruppespillskampene så ikke finnene ut som et mesterlag, men utover turneringen ble de bedre og bedre, og kunne til slutt fullt fortjent heve trofeet etter en spennende finale mot Sør-Korea!

Les mer fra oppsummeringa av cupen og om banketten og prisene.


Langermet United-skjorte gjenglemt!
av Redaksjonen den 26.juli 2011

Er det noen som har lagt igjen en United-skjorte i banen? Jakken som lå igjen er kommet til rette. Ta kontakt med Ole eller John på 95 75 38 14 / 48 03 21 57


Kjørerute!
av Redaksjonen den 22.juli 2011

Her kommer kjørerutene til cupen. Legger ut fra tunnelen til banen og fra tunnelen til Kronborg Marina. Det er satt opp stort telt og det blir tak over tribuner i tilfelle regn i morgen.


Full forvirring i den kamerunske leir!
av Redaksjonen den 22.juli 2011
stjoh

Fra utsiden kan det hele se ut som en røyklegging. At Kamerun prøver å ”finte ut” det som er av motstandere, med den stadig utskiftingen av mannskap. Men nå viser det seg at det også innad i leiren, råder full forviring. Edvard Kløven som har valgt å legge årets cupforberedelser til utlandet, virker som å være mesterhjernen, regissøren bak det hele. Les hele artikkelen


Endelig kampoppsett er kommet!
av Redaksjonen den 22.juli 2011

New Zealands kamp mot Tsjekkia (Marius Bøe og Even Gustad) har blitt flyttet fra 13:52 til 11:00. Dette får få konsekvenser for resten av kampene som spilles mellom de tidspunktene, men de kampene får 7-8 minutter senere kampstart enn i det forrige oppssettet. Etter større EDB-problemer er endelig kampoppsettet lastet opp!


Pressemelding fra den polske leiren, datert 22/7-11!
av Redaksjonen den 22.juli 2011

Uttalelse rundt spekulasjoner om Alexander Lysø Tumyrs angivelige brudd med Polen.

Kjære CDB-arrangører og deltakere!
Vi kan herved avkrefte at Tumyr har brutt med det Polske fotballforbundet, og vil spille cup på lørdag som planlagt. På spørsmål om han er fit for fight i morgen svarer han på sms til forbundet: "Okei. Topp:)". Også Polens andre halvdel, Sindre Blakstad, vil være spilleklar etter en syden tur som førte til en kraftig forkjølelse.
Polens ambisjoner for CDB er enda uklare.

Polski Związek Piłki Nożnej

sasassd

Barbados klare til cup!
av Redaksjonen den 22.juli 2011
stjoh

Stig Johansen og Thomas Fossvik er godt forberedt til årets turnering. Etter hva vi har hørt skal spillestilen være inspirert av Stoke, og det meste kommer nok til å foregå i lufta. Thomas, som var et stort talent i sine yngre dager, har finstilt foten for å kunne prikke innlegg til Stig "Luftwaffe" Johansen. Stig lover minst 3 mål, men på en god dag tror vi han kan komme opp i 5-6 og dermed skyte/heade Barbados til 8.delsfinalen! Den siste uka har Johansen låst seg inne i Kobbvika (uttales :Kåvika), for å studere en mål-dvd av alle PL-målene til Tony Cottee. Dette lover bra!

thfo

Nytt kampoppsett! Argentina ute av dansen!
av Redaksjonen den 22.juli 2011

Ola Husby har trukket laget sitt grunnet en bortreist makker, og bortreiste eller skadede back-uper. Så Argentina strykes, og Finland tar plassen i gruppe A slik at det blir fire lag i alle puljene. Dette betyr noen små endringer i kampoppsettet, og det er nå oppdatert her på siden!
Gruppe A blir dermed om mulig enda tøffere, og holder et meget høyt nivå kvalitetsmessig. Sammen med det som til nå har blitt kalt ”Dødens Pulje”, gruppe B, er det kanskje cup-historiens sterkeste puljer!

Nytt kampoppsettPressemelding fra Finland!
av Redaksjonen den 22.juli 2011

Da har vi fått inn en pressemelding fra det finske fotballforbundet:

"Det er med stor glede vi konstaterer at vi fikk delta på årets turnering. Det har vært mange ondsinnede rykter i pressen de siste dagene angående deltagelsen til Finland. Det at vi skal ha gitt turneringsledelsen to kasser vodka for å delta i turneringen, stiller vi oss forundrende til og er selvfølgelig noe vi tar sterk avstand fra. Når vi nå endelig får delta så er det selvsagt fordi vi mener vi har et godt lag som kan stikke av med "bøtta". Men det er klart at det alltid er usikkerhet når gamle kropper skal i aksjon, selv om hodet er med, er det ikke alltid kroppen vil. Tiden vil vise om det eldste fortsatt er eldst, eller om Finland må gå hjem med halen mellom beina. Vi gleder oss. PS! Det finske landslaget samles fredag på Bruhagen gjestehus for forberedelser. Her vil vi gjennomgå hver motstander grundig. Vi har fått tilsendt VHS kassetter, som skal analyseres. God turnering!"Værmelding!
av Redaksjonen den 21.juli 2011
k

J

Den siste uka har yr, pent, storm, osv meldt regn til helga, noe vi håper ikke slår inn. I fjor hadde vi knallvær selv om det var meldt kraftig regn i tiden før cupdagen, men det er jo ikke sikkert det blir slik i år. I fall det skulle bli ruskevær, så er vi forberedt på det i form av et provisorisk tak som vi strekker over det meste av tribunen, og 1-2 telt som kommer til å stå rundt banen. Vi håper publikum møter opp selv om det skulle bli noen dråper, det er jo bare å droppe tøyskoene og ta med seg en paraply :-)

PS! De siste meldingene fra yr.no melder oppholds og litt sol mellom 6-18 på lørdag, så det er fullt mulig at regnet holder seg borte!Årets kampoppsett!
av Redaksjonen den 21.juli 2011

Da er kampoppsettet endelig her, og det har skjedd en del forandringer fra forrige gang vi la ut. Si fra om du mot formodning skulle finne noen feil i kampoppsettet.

Nytt kampoppsett!Årets hvem er hvem?
av Redaksjonen den 21.juli 2011
k

Siden det nå har gått over et år siden sist gang vi la ut forrige "Hvem er hvem?" er vi nå klare med en ny. Klikk her for å komme til den!Her er sluttspillet fra 2010!
av Redaksjonen den 20.juli 2011

Nå har vi lagt ut filmen fra sluttspillet fra cupen 2010 under media og det er bare å ta en titt herHoseth og Sørvik klare til cup!
av Redaksjonen den 20.juli 2011

Det siste laget som får være med i Coupe de Banen 2011 er Finland. Den finske landslagsledelsen har valgt å sende Jan Erik Hoseth og Thomas Sørvik til CdB 2011, og har dermed utelatt falmende stjerner som Jari Litmanen og Sami Hyypiä fra troppen. En lettbeint Jan Erik kombinert med en sleip og målkåt Thomas blir utvilsomt en god kombinasjon, og vi gleder oss til å se de to tidligere 1.divisjonsspillerne i aksjon.

sasassd

Kongo klar for CdB 2011!
av Redaksjonen den 20.juli 2011
k

Jon Arnulf Søbstad og Arne Ødegård stepper inn i gruppe D da Serbia måtte trekke seg. Jon Arnulf og Arne stiller som Kongo og blir det eneste afrikanske innslaget i årets cup.Førsteutkast på kampoppsett!
av Redaksjonen den 19.juli 2011

Da har Ole laget et førsteutkast av kampoppsettet. Vi tar forbehold om både endringer og småfeil, men vi tror det skal være nogen lunde i orden. Det er sikkert ikke langt fra slik det vil ende opp til slutt.

Se kampoppsettet her

 
Resten av gruppespillet fra i fjor!
av Redaksjonen den 19.juli 2011

Nå er alle gruppene fra fjoråret lagt ut under media, slik at den dere kan se hvordan det gikk da. Det er flere som har etterlyst filmen da de ønsker å se hva de gjorde rett i fjor, og også hva de evt må rette på til i år.


Serbia må trekke seg!
av Redaksjonen den 18.juli 2011
k

Da verken Roy Bolme eller Jøran Sandøy har mulighet til å være med på årets turnering må de dessverre trekke Serbia, noe som gjør at det blir en plass ledig. Om noen ønsker denne plassen er det bare å ta kontakt med en av oss på tlf eller på Facebook.Skottland vant drakampen om Jøran Øks!
av Redaksjonen den 18.juli 2011

”Det er med stor glede vi kan presentere Jøran Øksenvåg som manager for Skottland!” Slik åpnet Mathias Haugvik dagens pressekonferanse. – Dette har vært en lang og vanskelig prosess for meg, ved å signere for Skottland har jeg skuffet både Kamerun og England, sier Jøran.

Les hele saken

sasassd

Oversikt over lag!
av Redaksjonen den 17.juli 2011
jij

Oversikt over hvem som spiller på hvilke lag har blitt etterspurt og er nå lagt ut både under knappen Cupen 2011 i menyen (her vil vi samle det viktigste ang cupen) og på Facebook. Det har kommet enkelte endringer i løpet av de siste timene og vi tar forbehold om at det kan komme flere.

Oversikta kommer du til via denne linken

Det har også kommet noen endringer i gruppeoppsettet. Sverige og Argentina ble slått sammen til bare Sverige, og Portugal ble da flyttet til gruppe H. Tidligere i dag fikk vi telefon om at Samelandslaget dessverre måtte trekke seg, da de visstnok skulle på Riddu Riddu-festivalen oppi Finnmark. Noen timer senere fikk vi telefon fra Ola Husby med ønske om denne plassen. De tar dermed over plassen til Samelandslaget i gruppe A, men tar Argentina som sin nasjon.

GruppeoppsettetGruppe A fra i fjor!
av Redaksjonen den 17.juli 2011

For den som ønsker et lite tilbakeblikk på fjorårets cup legger vi ut filmen oppdelt etter grupper og sluttspill inn mot cupen. Først ut er forståelig nok gruppe A.

Klikk her for å se introen samt den første gruppen som bestod av Mexico, Argentina, Spania og Nord-Korea.


Fotball og dugnad!
av Redaksjonen den 17.juli 2011
jij

Lørdag var det fotball, dugnad og grilling i banen. Vi var tilsammen 6 oppmøtte og det ble blant fikset trapp og kjørt vekk en del jord som lå nedom ny-tribunen etter renskinga av berget.

Den første offisielle treningskampen før cupen ble også avholdt da Sverige plutselig ble fulltallig etter at Erlend ble med naboene våre fra øst. Danmark - Sverige endte 3-2 etter en jevnspilt affære, med en myndig og god dommer/keeper i Emil Folland.

Klikk her for å se bilder se noen bilder som ble tatt underveisSverige og Argentina slår seg sammen!
av Redaksjonen den 17.juli 2011

Kim har de siste månedene lett store deler av Nordmøre etter en svensk makker, uten hell. Erlend (Argentina) har mistet sin makker fra i fjor på grunn av reise og har også stått uten makker de siste ukene. De har nå bestemt seg for å stille sammen. Dette blir som Sverige da Kim har bestilt svenske drakter som han håper rekker frem i tide. "Men i fall dom inte kommer har jag två AIK-draktar som fungerar, dom er jo svensk".

Dette betyr da at lag nr. 5 i gruppe A (Portugal) vil bli flyttet til gruppe H slik at det blir 4 lag i hver gruppe. Dvs at portugiserne slipper å møte de regjerende mesterne Tyskland før et evt sluttspill.

efd

Gruppeoppsett!
av Redaksjonen den 16.juli 2011
firstpost.uk

Da er gruppetrekningen unnagjort i hjemme hos Haga, foran nærmere 20 stk. For de som ikke har fått sett oppsettet, evt ønsker å legge en slagplan for å komme seg langt, ligger nå gruppeoppsettet ute på siden her også.

Gruppeoppsettet


Gruppene trekkes i kveld!
av Redaksjonen den 15.juli 2011

Årets gruppetrekning blir i kveld (fredag) kl 21.30 hos Haga. Si fra om du ønsker å overvære trekningen.

 


Managere og støtteapparat!
av Redaksjonen den 14.juli 2011
firstpost.uk

Enkelte deltakerland har skaffet seg manager til CdB 2011, og flere jobber med saken! I år vil det bli en egen teknisk sone for managere/støtteapparat under kampene, og det hadde vært gøy hvis flere skaffet seg manager, og/eller øvrig støtteapparat. Det er rift om de beste trenerkreftene, Jøran Øksenvåg og Frode Hoel skal visstnok allerede ha satt pennen på papiret for to ulike land. Les mer


Skarvøy svikter Spania!
av Redaksjonen den 13.juli 2011

FS-redaksjonen kan melde om enda et par som skiller lag. Kristian Bævre og Spania er for tiden på spillerjakt etter at Tor Kristian Skarvøy noe overraskende bestemte seg for å bryte ut av den spanske troppen. Les hele saken

 

fd

Offisiell pressemelding fra FA (avd. Røsand)
av Redaksjonen den 13.juli 2011

FS-redaksjonen har mottatt en offisiell pressemelding fra det engelske fotballforbundet som ender noe av spekulasjonen som har gått rundt en ganske respektert person innen løkkefotballen.
Les hele pressemeldingen her

 

csad

Synd det ikke blir konkurranse i år!
av Redaksjonen den 12.juli 2011
sad

Det har vært blandede reaksjoner på at Nigeria ikke kommer til å delta i årets turnering. Utallige meldinger fra skuffede fans, rasende kvinnelige supportere, og sjeleglade utfordrerlag har tikket inn til redaksjonen etter at nyheten sprakk. Den som kanskje var aller mest skuffet var Brasils Jon Arild Nyland. –Synd at det ikke blir konkurranse om prisen ”Årets Mål” i år! Brassesparkene til Kjell Åge Myran har de siste årene vært de eneste reelle utfordringen for meg om å vinne, forteller Jon Arild, som for øvrig er den eneste som har vunnet prisen to ganger. –Dette betyr at jeg nå vurderer å droppe all trening frem mot cupen, jeg sliter skikkelig med motivasjonen! avslutter Nyland.Runi svikter Børni!
av Redaksjonen den 12.juli 2011

FS-redaksjonen har fått bekreftet at Bjørn Eirik Sakshaug har blitt vraket av sin tidligere lagkamerat Runi Thorsteinsson. – Det var litt av et sjokk da Runi ringte meg fredags kveld for noen uker siden og sa at han heller ville ha med Emil Betten på laget sitt til årets Coupe de Banen.  Hele helga ble totalt ødelagt

Les hele saken

 

fd

Nigeria stiller IKKE!
av Redaksjonen den 05.juli 2011
sad

Etter en litt skuffende innsats i fjor har Nigeria bestemt seg for å stå over årets cup. Laget som imponerte stort og vant cupen i 2009 skal etter ryktene samle overskudd for å komme sterkt og vinne Coupe de Banen 2012. Offisielt skal grunnen til at Nigeria ikke deltar være at brassesparkspesialist Kjell Åge Myran har knekt hånda, og at Robert Tidemandsen skal på jobb.

Nigeria vant forøvrig cupen i 2009 og Kjell-Åge Myran stod for årets mål det samme året.


Dugnad i banen!
av Redaksjonen den 04.juli 2011

I dag, samt helga 25.-26.juni, har det vært dugnad i banen. Vi har rensket berg, borret og kjørt vekk en masse jord og torv fra bergsida. Legger ved noen bilder fra de to dugnadene.

Klikk her for se resten av bildene

 

fd

Årets cup-skjorter!
av Redaksjonen den 03.juli 2011
Det blir i år, som i fjor og 2008, cup-skjorter til spillerne. 95 t-skjorter i diverse størrelser er på vei til Averøya, og hvordan skjortene ser ut kan man se på bildene nederst. Størrelsene er fordelt etter skjønn, og det er to forskjellige t-skjorter. For den som vil ha si skjorte før cupdagen kan den hentes når påmeldingsavgift har blitt betalt.
For de som ikke er med på cupen, men vil ha ei t-skjorte, så kan den kjøpes for kr 75,- (så langt lageret rekker).
skjorte1
Klikk på skjortene for se de større
skjorte2

 


Nå er vi endelig igang!
av Redaksjonen den 03.juli 2011

På grunn av mye jobbing/skole/flytting og diverse andre grunner har det blitt en litt treg start på sida, men nå har vi kjørt igang ryktebørsen og hovedsiden igjen! Så det er bare å følge med både her, på Ryktebørsen og på eventen på Facebook!


Coupe de Banen 2011!
av Redaksjonen den 2.juni 2011

Da er endelig cup-siden sånn halvveis oppe og går igjen og den vil bli hyppig oppdatert inn mot cupen. Årets dato er 23.juli. Ang påmelding: Drøyt et døgn etter at vi laget eventen på Facebook hadde vi fått 32 lag, i tillegg til 5-6 lag på venteliste.

Etter at flere av de påmeldte har tatt seg tid til å sjekke om de har fri denne dagen, har flere av de lagene som stod på venteliste fått plass på cupen. Det er fortsatt mulighet for å sette seg på venteliste for å være med på cupen!

Det er en del linker og knapper som ikke fungerer helt enda, men det blir innen et par dager.


Promo til cupen!
av Redaksjonen den 2.juni 2011

For den som ikke har fått sett promoen enda er det fortsatt en sjans :)