Managere og støtteapparat

Enkelte deltakerland har skaffet seg manager til CdB 2011, og flere jobber med saken! I år vil det bli en egen teknisk sone for managere/støtteapparat under kampene, og det hadde vært gøy hvis flere skaffet seg manager, og/eller øvrig støtteapparat. Det er rift om de beste trenerkreftene, Jøran Øksenvåg og Frode Hoel skal visstnok allerede ha satt pennen på papiret for to ulike land.

Tor Einar Raake er linket til å ta over Italia der hans sønn Morten spiller sammen med Vegard Ohrvik. Raake har en god CV, da han tidligere har trent IL Grykameratene og guttelaget til Kårvåg/Havørn med stor suksess.

Ellers går det rykter om at Adrian Rangø skal coache brødrene Folland til topps, men ingenting har blitt bekreftet fra Langbakkan enda.

Så gjenstår det å se hvor mange som skaffer seg manager og støtteapparat rundt laget. En ting er sikkert; Jøran Øksenvåg kommer til å få lavest odds hos bookmakerne for å bli sendt på tribunen under CdB 2011.

Ellers har vi bruk for 1-2 keepere til, og helst også en dommer eller to. Om folk vil ta noen økter i sekreteriatet/kiosk så setter vi også pris på det.


Mvh
Ole og John