Full forvirring i den kamerunske leir.

Fra utsiden kan det hele se ut som en røyklegging. At Kamerun prøver å ”finte ut” det som er av motstandere, med den stadig utskiftingen av mannskap. Men nå viser det seg at det også innad i leiren, råder full forviring. Edvard Kløven som har valgt å legge årets cupforberedelser til utlandet, virker som å være mesterhjernen, regissøren bak det hele.

Det var mens han lå på stranda, med en øl i den ene hånda og Jo Nesbøs krim i den andre at han fikk ideen. I år ville han spille på lag med sin beste venn, sin soulmate, sitt eget blod, sin egen bror, Ivar Kløven. Nå måtte han legge en plan. Han måtte sette de respektive makkere ut spill, ingen skulle stå i veien.

Hans første trekk var å sette Fredrik ut av spill. Det var enkelt. En kjapp telefon til Ole Martin, Asisterende Adm.dir i IKM, og vips Fredrik måtte på jobb.

Men noe gikk galt. Fredrik ville ikke la Edvard havne i stikken. Han befalte derfor sin gode venn Ole Martin, til å ta hans plass. Ole Martin takket ja. Dette var hans sjanse. Hans sjanse til å vise alle,(på Averøya og omegn) sin muskuløse kropp. Kamerun sine singletdrakter var perfekte.

Men Edvard var heldig. Han fikk hjelp fra uventet hold. TdF var i norske øyne mer spennende enn noensinne, og det nye dragon-age spillet kom ut disse dager. Ole Martin måtte trekke seg, han hadde rett og slett ikke tid.

Så gjensto siste hinder, Ivar’s makker. Tommy var med Edvard til syden, og derfor innen rekkevidde. Men det måtte se ut som et uhell, en tilfeldighet. Første steg var å bytte ut solkremen hans med Audun Sørseth’s sololje. Dette gav resultater allerede første dag. 3gradsforbrenning over hele kroppen.
Neste steg var å passe på at de til enhver tid befant seg på et utested med happy-hour. Så når Tommy bestilte et brett Tequila, kom det 2 brett. Disse to ”uhellene” gjorde at Tommy med tungt hjerte måtte melde avbud, tidlig fredag morgen.

Veien ligger derfor åpen for Edvard og Ivar Kløven. Men er siste ord skrevet i denne sagaen? Møt opp på lørdag og se slutten på denne thrilleren.

dfsd