Runi vraker Børni!

FS-redaksjonen har fått bekreftet at Bjørn Eirik Sakshaug har blitt vraket av sin tidligere lagkamerat Runi Thorsteinsson. – Det var litt av et sjokk da Runi ringte meg fredags kveld for noen uker siden og sa at han heller ville ha med Emil Betten på laget sitt til årets Coupe de Banen.  Hele helga ble totalt ødelagt, jeg gråt flerfoldige ganger i dagene etter at jeg fikk beskjeden, forteller en åpenhjertig Sakshaug.

Draktbrenning
-Skuffelsen er fortsatt stor, men for mine egne ambisjoner i Coupe de Banen tror jeg at dette er en positiv ting. Jeg kan for eksempel få med meg en makker med litt høyde, en egenskap jeg og Runi rett og slett ikke har, forteller Børni. –Jeg håper virkelig at laget mitt møter Runi på cupen, da skal jeg brenne den gamle færøyiske drakta jeg har før matchen!

uio
 
(Trøstesløs Sakshaug)
jk
(Runi mener det ble for vanskelig pga avstand, Børni på sin side svarer med å brenne drakta)


Avstandstreningsforhold
-Det var ingen lett avgjørelse å bytte ut Børni med Emil, men for å ha en sjans på pokalen følte jeg at en forandring i spillerstallen var på sin plass, er Runis respons da han blir konfrontert med vrakinga. – Etter at Børni flyttet til Trondheim har vi ikke fått trent sammen i det i hele tatt, et avstandstreningsforhold er ikke ideelt hvis man skal få et lag til å fungere, avslutter Runi.